Молоді за здоровий спосіб життя

В рамках популяризації здорового способу життя серед учнівської та студентської молоді Красноградського району продовжується проведення просвітницьких заходів у ЗОШ та вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації фахівцями РЦСССДМ та лікарями Красноградської ЦРЛ.

Одну із таких зустрічей,  на базі  Красноградського  технікуму механізації сільського господарства ім. Ф.Я.Тимошенка, не оминув своєю увагою голова Красноградської державної адміністрації Євген Третяков. Під час виступу, Євген Андрійович наголосив про важливість головних життєвих цінностей, усвідомлення наслідків шкідливого способу життя, побудову життєвих планів та перспектив. Безумовно, здоров’я – це найкращий подарунок природи, однак про нього треба весь час думати і дбати.

А головне,  найчастіше людина починає замислюватися про свій спосіб життя і здоров’я, коли наздоганяє якась проблема, з’являється хвороба чи нездужання. Турбота про своє здоров’я не має бути проблемою, турбота про своє здоров’я повинна бути образом життя!