З 01 березня 2017 року стартує конкурс «Найкращий читач Красноградщини-2017»

Красноградська районна бібліотека оголошує конкурс дитячого читання «Найкращий читач Красноградщини-2017».

До участі у Конкурсі запрошуються учні 6-х та 7-х класів. На розгляд журі Конкурсу учасники повинні підготувати:

  • власну творчу роботу, присвячену улюбленому твору (вірші, малюнки, поробки, тощо), яка характеризує будь-який художній твір, конкретного літературного героя. Обов’язкова умова: вибраний твір не повинен вивчатися за шкільною програмою. За презентацію власної творчої роботи журі нараховує додаткові бали;
  • міні-твір, есе, присвячений туризму; розповідь про місцеві пам’ятки тощо (до Міжнародного року сталого розвитку туризму).
  • коротку презентацію (до 5 хв.) своєї улюбленої книжки.

Творчі роботи вірші, малюнки, поробки, тощо) та міні-твори (есе) учасники надають до Красноградської районної бібліотеки у строк з 21.03.2017 р. до 24.03.2017 р.

Творче змагання відбудеться 31 березня 2017 року з 9-00 до 15-00 год. у приміщенні Красноградської районної бібліотеки, на якому учасники представляють свою улюблену книжку (коротка презентація до 5-ти хв.) та відповідають на додаткові запитання членів журі.

Переможці конкурсу отримують звання «Найкращий читач Красноградщини – 2017» і беруть участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого читання «Книгоманія (Найкращий читач України – 2017)». Переможці рекомендуються до участі в інших заходах з промоції читання та Фестивалі дитячого читання «КНИГОМАНІЯ» (м. Львів).

За довідками звертатись до Красноградської районної бібліотеки за тел. 7-02-57.