50 років ДНЗ № 5

Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 5 відсвяткував своє 50-річчя. На урочистості були запрошені почесні гості, працівники та ветерани закладу. Гарний настрій своїми творчими номерами присутнім дарували вихованці садочка. Ті, задля кого вже півстоліття існує заклад.

Нехай для історії 5о років не так вже й багато… Та для функціонування закладу освіти це солідний відрізок часу, протягом якого вдосконалювалась його матеріально-технічна база, впроваджувались інноваційні підходи у навчанні та вихованні маленьких особистостей, більшість з яких вже подорослішали, опанували різні професії та стали гідними людьми.

Під час святкування гості мали змогу передивитись інтерактивну мультимедійну презентацію, яку створили з нагоди святкування 50-річного ювілею. Всі присутні з цікавістю та з хвилюванням спостерігали, як за час існування змінювався рідний садочок. На світлинах знаходили знайомі обличчя нинішнього колективу та тих людей, які вже не працюють в закладі. З особливою повагою ведучі згадували про тих людей, які пішли на заслужений відпочинок, адже внесок кожного з них безцінний. Скільки малюків пройшли через їх руки, скільки віддали вони тепла і ласки кожній дитині!
Святково прикрашена зала продемонструвала всім, які творчі люди працюють у садочку… Всюди білі квіти, як символ світлих дитячих душ, їх невинності та чистоти. Душ, які подібно цим квітам розпускаються красою і дарують добро з допомогою небайдужих люблячих вихователів, нянечок і всіх працівників закладу.

Євген Третяков привітав усіх працівників садочку, діток та їхніх батьків  з цією визначною датою, побажав усім здоров’я, невичерпної наснаги та енергії, благополуччя, миру й злагоди. На День народження прийнято ходити з подарунками, цю традицію підтримав очільник району. З нагоди відзначення 50-річчя він подарував садочку ноутбук.