Привітання з Новим 2017 роком

Новий рік вступає у свої права. Кожен з нас бажає, щоб він приніс лише найкраще. Нашій країні. Нашим рідним і близьким.

Ми дивимося уперед, і у нас є конкретні плани на наступний рік. Без популізму, без зайвих слів, а з дбайливим ставленням до фінансів та відповідальністю за результат.

Жодна ключова сфера не залишиться поза увагою. У кожній визначено свій пріоритет.

Я вітаю з Новим роком всіх освітян, які побачать реальні зрушення в оновленні матеріальної бази шкіл. Вперше за багато років на Харківщині відкриє двері нова школа, яка будується у Пісочині. І це – зміни на краще в галузі освіти.

Я вітаю всіх, хто присвятив себе охороні здоров’я. Вже на початку року капітально відремонтуємо відразу 14 обласних лікарень. І далі будемо лише нарощувати наступ на розруху в медичних закладах.

Я вітаю з Новим роком культурну спільноту області. Кращий орган в Україні вже зазвучав. Попереду – нова велика зала філармонії. А це – нова динаміка культурного життя, яку ми разом повертаємо до Харкова.

Новорічні вітання – всім спортсменам Харківщини, з якими ми не просто працюємо, а дружимо. Повернення до Харкова великого футболу та інших міжнародних змагань, нові сучасні спортивні комплекси у районах і містах області, нові програми підтримки – це лише частина планів, які спільно втілимо у життя за наступний рік.

Я вітаю з Новим роком всіх, хто піднімає економіку області на великих підприємствах і в малому бізнесі. У промисловості та сільському господарстві. В енергетиці і комунальній сфері. На виробництві і в торгівлі. Всіх, хто створює унікальний інтелектуальний продукт в університетах і наукових центрах, за монітором комп’ютера.

Укріпити позиції на нових ринках, покращити умови для бізнесу в області – ось та мета, яку зможемо досягти тільки разом. І я впевнена, що регіональний центр адміністративних і соціальних послуг, який розпочне роботу вже навесні наступного року, стане реальним внеском у цю справу.

Я вітаю з Новим роком громадський актив Харківщини. Попереду у нас багато спільних проектів і програм.

Окремі щирі вітання адресую сьогодні всім, хто береже наш мир і нашу безпеку у новорічну ніч. Хто виконує свій громадянський обов’язок на фронті, на передовій. Правоохоронцям, які борються з ворогом і злочинністю у тилу та знаходяться у патрулі.

Переконана, зараз до цих вітань приєднуються мільйони українців, які змогли зібратися за традиційним святковим столом завдяки вам – захисникам.

Дорогі харків’яни! Жителі області!

Ставимо перед собою великі, але реальні завдання.

Наступний рік відкриває перед Харківщиною багато нових можливостей. І тільки від нас самих залежить, як ними скористатись.

Переконана, спираючись на підтримку Президента України та міжнародних партнерів, об’єднуючи зусилля, разом ми обов’язково досягнемо успіху.

Я бажаю здоров’я, миру, щастя і добробуту кожній родині.

Вірю в Харківщину! Вірю в кожного з нас!

З Новим 2017 роком! З Різдвом Христовим!