Привітання начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА з Днем захисту дітей

Всі ми родом із дитинства і про це нам щороку нагадує чудове свято радості й надії – Міжнародний День захисту дітей, яке ми відзначаємо 1 червня.
Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.
Сьогодні вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше. Щоб повернути на вулиці всієї України щирий дитячий сміх, забезпечити повні права дітей на творчість, освіту, мрії та гідне життя.
В цей день особливу увагу хочу звернути на дітей наших Захисників та Захисниць, які чекають їх вдома та переживають цю розлуку. Діти, ваші татусі та мами – Герої, пишайтеся ними. Вони гордість нашої громади, нашої країни.
Хочу побажати всім дітям бути щасливими, знайти себе у житті, завжди відчувати любов до своєї родини та країни. Нехай ваші мрії обов’язково збуваються під мирним небом України. Ви молоде покоління нескореного народу, ви наше завтра.
І саме задля цього наші захисники сьогодні боронять рідну землю, щоб у вас, дорогі діти, завжди були сонячні ранки без сирен та страху, безтурботне дитинство, яскраві і неповторні враження, гарні друзі, світле майбутнє і мирне небо над головою!
З непохитною вірою в Україну, Перемогу та кожного з нас, начальник Красноградської районної військової адміністрації Віктор ВОЙТЕНКО