У Харківській області триває укомплектування штурмової бригади «Лють»

У межах національної кампанії «Гвардія Наступу» проходить набір добровольців до Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України.

«Лють»  – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові та вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах.

До штурмового підрозділу входять бійці, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Буча, Ірпінь, Херсон, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Ямпіль і Бахмут – міста, які загартували бойовий дух кожного воїна. У арсеналі бригади «Лють» – бронетехніка (БМП, БТР, КОЗАК), артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння.

Об’єднана штурмова бригада «Лють» запрошує добровольців на посаду інспекторів та поліцейських. Заповнити відповідну анкету можна за посиланнями: інспектор «Лють» та поліцейський «Лють».

Долучайся і перетворюй свою лють на зброю!

Нагадаємо, записатися до штурмових підрозділів можна також у 10 Центрах надання адміністративних послуг Харківської області (щоденно: 09.00 – 16.00):

– Харків, проспект Архітектора Альошина, 11;
– Харків, вулиця Чернишевська, 55;
– Харків, Гімназійна набережна, 26;
– Мерефа, вулиця Культури, 2б;
– Богодухів, вулиця  Молодіжна, 2;
– Краснокутськ, вулиця Миру, 127;
– Лозова, вулиця Грушевського, 2;
– Первомайський, проспект Незалежності, 1;
– Красноград, вулиця Більовська, 94;
– Зміїв, вулиця Адміністративна, 16.