Звіт начальника Красноградської РВА Віктора ВОЙТЕНКА за підсумками роботи у 2022 році заслухали на пленарному засіданні сесії районної ради

Звіт начальника Красноградської районної військової адміністрації Віктора ВОЙТЕНКА за підсумками роботи у 2022 році заслухали 23 лютого на пленарному засіданні сесії районної ради.

Керівник Красноградської РВА акцентував увагу на тому, що вектор роботи у період військового стану був зосереджений на пріоритетних напрямках: оборонний, гуманітарний та соціальний. А це передусім – максимальна підтримка військових, надання допомоги тим, хто був змушений рятуватися від бойових дій та тимчасово проживає на Красноградщині, а також надання допомоги соціально вразливим категоріям населення нашого краю.

Крім того, забезпечення життєдіяльності району, координація дій підприємств ЖКГ, усіх служб, що надають мешканцям відповідні послуги – щоденно на порядку денному.

«Цей рік був дуже непростим для усіх нас. Та незважаючи на всі труднощі, втрати та ризики, викликані збройною агресією росіі, нам з вами вдавалося знаходити порозуміння та приймати рішення, які були на часі. Підсумовуючи роботу за звітний період, хочу подякувати усьому депутатському корпусу районної ради за те, що в цей складний період ми всі залишилися разом і всю свою діяльність спрямовуємо на те, щоб бути надійною підтримкою для Збройних Сил України, громад району, її місцевих мешканців та внутрішньо переміщених осіб. Наше завдання і наш обов’язок – тримати тил, бути надійним другим фронтом заради тих, хто боронить нашу країну і завдяки кому ми маємо можливість жити і працювати на рідній землі. Дякую за активну громадянську позицію та щоденну працю у наближенні Перемоги» – відзначив Віктор ВОЙТЕНКО.

Також начальник військової адміністрації ініціював створення районної комісії, яка займатиметься питанням створення єдиного реєстру славетних жителів Красноградщини, які зробили значний внесок у зміцнення обороноздатності країни та захисті її територіальної цілісності у боротьбі з ворогом.