Рік незламних людей. Незламної сили волі. Незламної країни

Сьогодні, 24 лютого, виповнюється рік від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, що остаточно зірвало маску з агресивного путінського режиму, що 9 років прикидався “миротворцем” та “третьою стороною” у війні на сході України, поширюючи на весь світ дезінформацію та брехню.

Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення нашої національної ідентичності, геноцид українського народу. Російська держава й ідеології рашизму, офіційно заперечують існування українців, як окремої нації, а ті хто не погоджується з цим, підлягають фізичному знищенню.

Не маючи спроможності перемогти на полі бою, російська держава-терорист вдається до варварських обстрілів міст та критичної інфраструктури.

Тисячі мам з дітьми дізналися, що таке «рятуватися від війни» і наскільки важко вмістити ціле життя в одну валізу. Тисячі найкращих українців стали на захист нашої держави і боронять її у цю мить. Тисячі, з перших днів вторгнення, стали волонтерами і одночасно — надійним тилом для наших військових. Наші лікарі оперують під обстрілами, вчителі читають лекції з окопів та бомбосховищ, рятувальники першими долають наслідки ракетних атак, енергетики, попри все, несуть світло у наші домівки. А ще комунальники, пекарі, продавчині та водії.

Це — МИ, Українці, які 24 лютого минулого року, об’єдналися і показали світові, що таке потужна та смілива нація! Наші Збройні Сили України, захисники та захисниці — це більше, ніж Герої!

Ми дякуємо всім нашим Воїнам! Ми схиляємо голови та з болем пам’ятаємо всіх, хто загинув у російсько-українській війні!

Ми вистоїмо! Наша боротьба триває. Україна чинить опір і ми усі впевнені – Перемога буде нашою!

Слава Україні

#ВистоялиПереможемо

#Рік_незламності