У Красноградській районній філії Харківського обласного центру зайнятості ознайомили з умовами прийому до “Гвардії наступу”

Сьогодні, 22 лютого, у Красноградській районній філії Харківського обласного центру зайнятості відбувся інформаційний захід присвячений рекрутинговій кампанії «Гвардія наступу». У заході взяли участь завідувач сектору оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Красноградської РВА Володимир Філіпський, інспектор СКЗ
Красноградського ГУНП Харківської області Владислава Добарська та директор Красноградської районної філії ХОЦЗ Ірина Петрикіна.

Під час заходу інспектор Національної поліції, надала інформацію про набір на службу у підрозділи особливого призначення Національної поліції України та інших підрозділах Національної гвардії та Державної прикордонної служби.

✅Довідково. З початку лютого Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. До лав цих бригад приймають патріотично налаштованих вмотивованих добровольців, які прагнуть якнайшвидше звільнити землю від окупантів. Відтак набір відбувається до 8 таких бригад: «Лють», «Буревій», «Червона Калина», «Кара-Даг», «Сталевий Кордон», «Рубіж», «Спартан», «Азов».

Харківщина приєдналася до формування штурмової бригади “Лють”. Тому на засіданні розповіли про функції та задачі штурмової бригади Національної поліції України «Лють», а також умови вступу до підрозділу.
Кожен, хто вступить до лав підрозділу, буде поліцейським. Штурмові бригади формуються виключно з добровольців: як поліцейських, які наразі проходять службу, так і з цивільних громадян.

Новостворений поліцейський підрозділ «Лють» у взаємодії зі Збройними силами України та іншими правоохоронними органами братиме участь у відсічі та стримуванні збройної агресії рф проти України, проведенні штурмових дій, знешкодженні диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, виявленні позицій ворога та знищенні противника.

Нагадаємо, долучитися до бригад «Гвардії Наступу» можна у 10 Центрах надання адміністративних послуг Харківщини та обласного центру або заповнивши анкету онлайн за посиланням https://storm.mvs.gov.ua/