Олег Синєгубов – про ситуацію на Харківщині станом на 21 лютого

Впродовж минулої доби ворог обстрілював більше 25 прикордонних населених пунктів в Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах.

Напередодні ввечері в результаті ракетного обстрілу Куп’янська пошкоджено заклад дошкільної освіти та спортивний об’єкт. Також вночі зафіксовані обстріли села Ківшарівка, Куп’янського району.

У населених пунктах Дворічна та Новоосинове, Куп’янського району внаслідок обстрілів пошкоджено щонайменше 4 житлові будинки, господарчі споруди, сталися пожежі.

Під ворожим вогнем опинився Вовчанськ. Пошкоджено приватний житловий будинок. Постраждалих не було.

В регіоні тривають роботи з гуманітарного розмінування. За останню добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 37 вибухонебезпечних предметів.

Мінна небезпека в області все ще дуже висока. Сьогодні зранку в селі Рубіжне, Чугуївського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався цивільний чоловік.

«На лінії зіткнення наші військові надійно утримують свої позиції та дають відсіч усім спробам ворога покращити своє тактичне становище. Підтримуємо ЗСУ та працюємо на Перемогу України», – зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.