Звернення начальника Красноградської районної військової адміністрації Віктора ВОЙТЕНКА з нагоди Дня Соборності України

Цього року виповнюється 105 роковини історичної події – об’єднанню Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в єдину державу.
В умовах повномасштабного російського вторгнення, День Соборності має особливе, сакральне значення. Він укотре нагадує всім українцям, що тільки об’єднавши наші зусилля, ми зможемо здолати загарбника та впоратися з будь-якими викликами.
Сьогодні Україна все ще продовжує боротьбу за незалежність і соборність з російськими терористами. Тому соборність була й залишається на порядку денному першочергових національних завдань. Для кожного українця поняття «цілісна Україна» – це повернення окупованих Криму й окремих районів Донеччини та Луганщини, це цілковита Перемога над російським окупантом! І ми неодмінно знову виборемо та утвердимо нашу Соборність! Сьогодні час стверджувати її знову і ми це зробимо разом!
Дякуємо нашим військовим, які ризикують своїм життям, щоб захистити цілісність української держави. Висловлюю слова поваги вашій мужності та незламності.
Борімося! Поборемо!
Україна соборна!
Разом до Перемоги!
начальник Красноградської районної
військової адміністрації
Віктор ВОЙТЕНКО