Начальником Красноградської РВА Віктором ВОЙТЕНКОМ проведено нараду щодо розгортання, облаштування та належного функціонування пунктів незламності в районі

У режимі zoom-конференції начальником Красноградської РВА Віктором Войтенком проведено нараду з головами громад та керівниками районного відділу ГУ Національної поліції та ДСНС щодо розгортання, облаштування та належного функціонування пунктів незламності в районі.
Ці місця потрібні для того, щоб у разі екстреної ситуації — відключення електроенергії чи теплопостачання на тривалий час, чи у будь-яких інших критичних ситуаціях, жителі району могли прийти в місця, де підготовлені на такі випадки належні умови для перебування.
«Нам потрібен реальний результат. Максимально дієвий. Ми повинні чітко розуміти і усвідомлювати, яким чином ми забезпечимо людям перебування у місцях, де вони зможуть знайти теплий прихисток, у разі виникнення надзвичайної ситуації з відключенням світла/теплопостачання. І для цього ми повинні акумулювати всі ресурси і резерви» – зауважив керівник району.
У таких пунктах будуть передбачені речі найпершої потреби — вода, медикаменти, набори продуктів тощо. У разі надзвичайної ситуації пункти будуть працювати цілодобово. Також, щоб мешканці знали куди йти – всі пункти будуть з відповідними розпізнавальними табличками з назвою.
Розгортання таких пунктів – це персональна відповідальність кожного керівника і, в той же час, наша спільна відповідальність в районі. Красноградщина є і буде міцною злагодженою командою, яка завжди всі питання вирішує спільно. Ми все зробимо! Разом до Перемоги!