Проведені навчання з цивільного захисту за категорією: “Особи, які очолюють об’єктові формування цивільного захисту”, з практичним відпрацюванням заходів з надання домедичної допомоги потерпілим

З метою виконання розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 27 січня 2021  року №23 “Про затвердження Плану комплектування Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Харківської області з навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту на 2021 рік”.

Сектором оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами  райдержадміністрації  проведені навчання з цивільного захисту за категорією: “Особи, які очолюють об’єктові формування цивільного захисту”, з практичним відпрацюванням заходів з надання домедичної допомоги потерпілим.

Навчання проходили з залученням працівників Навчально-консультаційного пункту м. Лозова НМЦ ЦЗ, БЖД Харківської  області та  інструктора по навчанню населення щодо надання першої допомоги Товариства Червоного Хреста України.

Захід відбувався протягом 10- 11 червня 2021 року на базі приміщення Будинку Рад Красноградської районної ради.

Навчанням було охоплено 12 фахівців суб’єктів господарювання району.

 

Сектором оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії

з правоохоронними органами  райдержадміністрації