Робочі візити голови райдержадміністрації Віктора Войтенка до Кегичівської та Сахновщинської селищних рад

Голова районної державної адміністрації продовжує робочі візити до територіальних громад, які увійшли до складу укрупненого  Краснограсдського району.

Вчора, 14 квітня, очільний району Віктор Войтенко з робочим візитом відвідав Кегичівську селищну раду, а сьогодні завітав до Сахновщинської селищної ради, де зустрівся з активом селищних громад. Обговорювали ряд важливих питань, що стосуються ремонту дорожнього покриття, житлово-комунального господарства,  галузі освіти, соціального захисту та безпеки громадян.

Під час зустрічі з активом Кегичівської селищної ради  були підняті проблемні питання щодо забезпечення належного та своєчасного обслуговування жителів громади управлінням соціального захисту Красноградської райдержадміністрації, продовження будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини у с. Андріївка, введення в експлуатацію водонапірної башти в с. Антонівка.

З активом Сахновщинської селищної ради обговорили нагальні питання, зокрема водозабезпечення селища, організація вивозу сміття,  забезпечення в закладах освіти протипожежних вимог та напрацювали алгоритм дій щодо подальшої реалізації.

Поспілкувавшись з працівниками охорони здоров’я, обговорили питання стосовно вакцинації від коронавірусної інфекції, придбання медичного обладнання та щодо забезпечення соціальних гарантій медичним працівникам. Голова району наголосив, що суворе дотримання карантинних обмежень та вакцинація – це єдиний шлях боротьби з COVID -19.