Підсумки двомісячника з укладання колективних договорів у Красноградському районі

Управлінням соціального захисту населення районної державної адміністрації разом з  міською, селищними та сільською радами протягом лютого-березня поточного року проводили ряд заходів спільно  з  керівниками підприємств, організацій та установ різних форм власності, головами профспілок та представниками трудових колективів щодо організації та проведення роботи з укладання колективних договорів або внесення змін  та доповнень до діючих.

У ході проведення двомісячника міською, селищними, сільськими радами  було визначено коло підприємств, розташованих на підвідомчих територіях, де повинні укладатися колективні договори, з керівниками даних підприємств проводилася інформаційно-роз’яснювальна робота.

Станом на 01.04.2021 року в Красноградському районі діє 244 колективних договорів, що складає 70,1% від загальної чисельності підприємств, організацій та установ усіх форм власності, які повинні їх мати (загальна чисельність підприємств, які повинні мати договори – 348, чисельність працюючих – 15819 осіб). Колективно-договірним регулюванням охоплено 12947 працівників  або 81,8% від загальної чисельності всіх працюючих.

Керівникам підприємств, на яких неукладені колективні договори, направлені відповідні листи та методичні рекомендації.