Призначено нового голову Красноградської районної державної адміністрації

Сьогодні, 5 квітня, під час робочої поїздки до Красноградського району голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук офіційно представила новопризначеного голову райдержадміністрації – ВОЙТЕНКА Віктора Івановича.

Відповідне Розпорядження про призначення підписав Президент України Володимир Зеленський 30 березня 2021 року №374/2021-рп.

У своєму вітальному слові голова ОДА зазначила: «Віктор Іванович уже ознайомився зі станом справ у районі. Головний виклик сьогодні – це боротьба з пандемією COVID-19. Необхідно збільшувати кількість ліжок для хворих у районі та забезпечувати їх киснем. Крім того, серед головних задач для голови РДА, — контроль за всіма об’єктами “Великого будівництва”. Це приймальне відділення центральної районної лікарні та сільська амбулаторія. Ці об’єкти потрібно буде закінчити цього року».

Натомість керівник району наголосив, що усвідомлює велику відповідальність за роботу та пообіцяв докласти максимум зусиль для розв’язання першочергових проблем життєдіяльності району спільно з керівниками органів місцевого самоврядування та громадськістю району. Подякувавши очільниці області за довіру наголосив, що має на меті створити в Красноградському районі максимально комфортні умови для життя кожного його жителя.

У заході взяли участь працівники апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, представники районних громадських організацій та місцевих засобів масової інформації.

Довідка.

Віктор Войтенко народився 5 серпня 1970 року в селі Шарівка Валківського району. Має досвід роботи на керівній посаді. У 2015-2019 роках працював головою Валківської районної державної адміністрації.