Вітання голови Красноградської райдержадміністрації Олександра Кайдаша з новорічними святами

Рік, що минає, для Красноградщини, як і для всієї країни, став часом викликів і випробувань. Ми вчилися жити, працювати, реалізовувати важливі для розвитку району проєкти в нових екстремальних умовах. Інфекція коронавірусу стала серйозним випробуванням для всіх нас.
За цей рік ми навчилися багато чому: працювати і вчитися у дистанційному режимі, знаходити способи зміцнювати свою ефективність і продовжувати розвивати свою справу, дотримуватися обмежень, піклуватися про своїх близьких і дарувати підтримку тим, хто її потребує. Ми стали більше цінувати роботу медиків, які оберігають наше здоров’я і першими взяли на себе основний удар пандемії.
Яким би непростим був рік, що минає, він зробив нас сильнішими. Тож давайте збережемо щось хороше, що він зміг нам дати, залишимо позаду проблеми і складності й продовжимо йти вперед та дивитися у майбутнє з оптимізмом.
Нехай Новий рік для кожного з вас буде щедрим на радісні події, дарує сили і натхнення для втілення нових ідей. Нехай збудуться всі ваші мрії!
Здоров’я вам і вашим близьким! Бережіть себе! З Новим роком!
З побажаннями щастя та добра – Олександр КАЙДАШ