Олександр КАЙДАШ привітав з обранням голову Красноградської ОТГ Світлану Кривенко та депутатський корпус Красноградської міської ради

14 грудня голова райдержадміністрації Олександр КАЙДАШ взяв участь у засіданні І сесії Красноградської міської ради VIII скликання.
Розпочалося засідання з виступу голови Красноградської міської територіальної виборчої комісії Ірини Чаговець, яка озвучила результати голосування на місцевих виборах, що відбулися 25 жовтня 2020 року. На посаду міського голови мешканці Красноградської громади обрали Світлану Кривенко, яка працювала Піщанським сільським головою.
Також було озвучено прізвища новообраних депутатів міської ради. Загалом у міській раді працюватимуть 26 депутатів від чотирьох політичних партій: «Блок Кернеса – успішний Харків», «Опозиційна платформа – за життя», «Слуга народу», та «Блок Світличної «Разом!».
Після складення присяг, зі словами привітань та побажань до новообраного голови та депутатів звернувся голова Красноградської РДА Олександр КАЙДАШ та побажав всім злагодженої, плідної роботи на благо всіх жителів об’єднаної міської громади, успіхів, процвітання та примноження здобутків.
Місцеві обранці також шляхом таємного голосування переважною більшістю обрали секретарем міської ради Катерину Єніну.