Голова Харківської ОДА Айна Тимчук привітала Артура Товмасяна з обранням головою Харківської обласної ради та запевнила у готовності ефективно співпрацювати для розвитку області

Голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук звернулася до новообраних депутатів Харківської обласної ради під час першої сесії Харківської обласної ради VIII скликання.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук привітала Артура Товмасяна з обранням головою Харківської обласної ради та запевнила у готовності ефективно співпрацювати для розвитку області.

«Готова конструктивно працювати з новим головою обласної ради та з усіма фракціями, які представлені в обласній раді. Я чекаю на пропозиції, чекаю на кожного депутата та на кожну політичну силу. Моя головна позиція: в області має бути максимальна згуртованість усіх гілок влади», – зазначила голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук.

Вона визначила основні напрямки роботи. У першу чергу, це боротьба з розповсюдженням у регіоні коронавірусної інфекції. Також серед першочергових задач – своєчасне ухвалення обласного бюджету та вирішення питань соціального захисту жителів області.

«Я впевнена, що у нас попереду багато спільних добрих та правильних справ», – сказала Айна Тимчук.

Також голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук подякувала голові Харківської обласної ради V, VI, VII скликань Сергію Чернову за його внесок у розвиток Харківської області.

https://kharkivoda.gov.ua/news/106054