У райдержадміністрації відбулася щотижнева апаратна нарада

14 вересня у райдержадміністрації під головуванням заступника голови Олександра Машка відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів РДА, підприємств та установ прозвітували про стан справ у відповідних галузях.

Так, головний спеціаліст відділу освіти Ольга Андрусенко зазначила, що за результатами щотижневого моніторингу відвідування дітьми закладів освіти – 20% відсутні через захворювання на ГРВІ.

Про стан соціальних виплат проінформувала заступник начальника управління соціального захисту РДА Лариса Злидень. Вона також зазначила, що на сьогодні спостерігається тенденція до збільшення заборгованості по заробітній платі по ДП “Красноградський Держлісгосп” і складає 1,5 млн.грн. Олександр Машко дав доручення найближчим часом розглянути це питання на відповідній комісії при РДА.

Про стан захворюваності на COVID-19 проінформувала директорка Красноградської ЦРЛ Ганна Васенко. Вона повідомила, що на сьогоднішній день на лікуванні в інфекційному відділенні перебувають 16 осіб з підтвердженим діагнозом (4 – з суміжних районів). Троє хворих знаходяться в реанімації, 1 з них це лікар з первинки, який вже 10 день підключений до апарату ШВЛ.

Про стан підготовки до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2020/2021 роки проінформували керівники житлово-комунальних підприємств району.

На нараді були розглянуті й інші питання життєдіяльності району.