Для завершення реконструкції Наталинської ЗОШ спрямовано додаткові кошти ДФРР

Відповідне рішення прийняла профільна комісія під головуванням заступника голови ХОДА Руслана Тихонченка.

Засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися коштом Державного фонду регіонального розвитку, відбулось 8 вересня.

«Пропонується здійснити перерозподіл коштів Державного фонду регіонального розвитку, передбачених у 2020 році, на реконструкцію Наталинської ЗОШ у Красноградському районі шляхом економії коштів на інших об’єктах – учасниках програми», – зазначив Руслан Тихонченко.

Заступник голови ХОДА додав, що він нещодавно ознайомився з ходом будівельних робіт у Наталинській школі. Проєкт реалізується в рамках програми Президента України «Велике будівництво». До початку навчального року тут завершили ремонт наявної будівлі: виконано утеплення фасаду та капітальний ремонт внутрішніх приміщень, заміна внутрішніх мереж, системи опалення, електромереж тощо.

Наразі тривають роботи над будівництвом нового корпусу школи, в якому розташують 4 класні кімнати та актову залу на 120 місць. Саме на проведення цих робіт виділено додаткове фінансування.

https://kharkivoda.gov.ua/news/104995