День знань розпочнеться традиційно 1 вересня але без урочистостей

Про це повідомила начальник відділу освіти Антоніна Турова на щотижневій апаратній нараді, яка 31 серпня відбулася у райдержадміністрації під керівництвом голови РДА  Олександра Кайдаша.

Через коронавірус у школах багато чого зміниться. Сьогодні всі керівники закладів освіти повторно переглянуть всі санітарні вимоги та рекомендації аби зробити навчальний процес якомога безпечнішим для дітей.

Завідувач сектору оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Володимир Філіпський проінформував, що у суботу знову трапилося загоряння на міському сміттєзвалищі. Завдяки оперативним діям працівників  місцевого відділу ГУ ДСНС пожежу було ліквідовано о першій ночі 30 серпня.

Міський голова Володимир Максим доповів, що наразі на полігоні ТПВ запроваджено цілодобове чергування відповідальних працівників, а також встановлено бак для води об’ємом 75 куб.м.

Про стан забезпечення засобами індивідуального захисту доповіла в.о. завідувача Красноградської міжрайонної філії ДУ «Харківський обласний лабораторний центр МОЗ України» Оксана Співак, яка зазначила що працівники філії засобами захисту забезпечені і готові до виїздів для проведення дезінфекційних заходів по Красноградському, Зачепилівському та Кегичівському районах.

Директорка Красноградської ЦРЛ Ганна Васенко проінформувала, що з сьогоднішнього дня розпочинаються ремонтні роботи в приймальному відділенні.

На нараді також обговорили стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до сталого функціонування в осінньо-зимовий період.  Заступник голови райдержадміністрації Олександр Машко зазначив, що на 1 жовтня район повинен  вийти на показник 100 % підготовки до опалювального сезону.