Що будують на Красноградщині у рамках Програми Президента України «Велике будівництво»

«Велике будівництво» – національний проєкт, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та соціально важливими об’єктами такими, як школи, дитячі садки, приймальні відділення опорних закладів охорони здоров’я та стадіони.
Основна задача проєкту – будівництво чи капітальна реконструкція 6500 км доріг, 100 шкіл, 100 дитсадків, 25 центрів екстреної медичної допомоги, 100 спорткомплексів по всій країні до кінця 2020 року.

У рамках проєкту «Велике будівництво» у Красноградському районі у 2020 році завершать реконструкцію будівлі та прибудови спортивного комплексу з додатковими основними і допоміжними приміщеннями Наталинського НВК.

Також у рамках державної програми в районі буде проведена реконструкція приймального відділення комунального некомерційного підприємства «Красноградська центральна районна лікарня».
На сьогоднішній день тендерна процедура завершена. Переможцем стало ТОВ “Перша Слобожанська будівельна компанія”. Згідно укладеного договору роботи планується розпочати вже з 31 серпня цього року.
Передбачено, що нове приймальне відділення буде відповідати вимогам сучасного облаштування.

На реалізацію об’єктів залучаються кошти із державного, обласного, районного та місцевого бюджетів.