На центральній площі міста урочисто підняли Державний Прапор України

23 серпня на центральній площі міста відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України.

З нагоди свята синьо-жовтого Прапора на урочистості завітали керівництво району, представники органів місцевого самоврядування, підприємств та установ району, громадськості, вчителі, лікарі, лідери громадських організацій, учасники АТО, молодь.

Честь підняти національний стяг надали військовослужбовцям.Підняття прапору відбулося у супроводі державного гімну України.

Звертаючись до присутніх голова райдержадміністрації Олександр Кайдаш зазначив: «Державний прапор – це не просто два кольори, це знак єдності України. Ми – різні, але ми – єдині! І ми мусимо такими бути, бо в цьому наша сила!»

Після підняття прапору голова РДА за особистий внесок у зміцнення національної безпеки, мужність та патріотизм нагородив грамотами з нагоди дня незалежності України учасників бойових дій на сході України
?Анатолія Макагона та
?Віктора Межерицького.

Також грамотами РДА були відзначені:
?Олександр Домнич – депутат Красноградської районної ради VІ та VІІ скликань, депутат Зорянської сільської ради V скликання;
?Алла Осмоловська – завідувач дитячого відділення, лікар-педіатр Красноградської ЦРЛ;
?Юлія Перепелиця – депутат Мартинівської сільської ради ІV, V, VІ та VІІ скликань;
?Лідія Ткаченко – викладач педагогіки (дошкільної) Красноградського педагогічного фахового коледжу комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія»;
?Костянтин Фролов – депутат Красноградської міської ради VІІ скликання, голова Красноградської районної ради V та VІ скликань, співавтор науково-популярного історико-краєзнавчого дослідження – історичного альманаху «Красноградщина».

Завершилася церемонія вело-акцією «Мій прапор гордо майорить!». До речі її найменшим учасником став маленький Петро, котрому ще немає і 2 років.

Щиро вітаємо всіх красноградців з національним святом – Днем Державного Прапора України! Бажаємо, щоб синьо-жовтий прапор назавжди залишався тим об’єднуючим символом, що незалежно від національності, мови спілкування, віри чи конфесії гуртував нас в одне ціле – український народ!

Зі святом! З Днем Державного Прапора України!