З державного бюджету виділені кошти на капітальний ремонт будівлі багатопрофільного ліцею

У рамках урядової програми «Спроможна школа для кращих результатів» з державного бюджету виділено  понад 4 млн. грн. на початок робіт по капітальному ремонту будівлі Красноградського багатопрофільного ліцею.

Питання прийняття зазначеної субвенції  сьогодні розглянуто на сесії районної ради, у засіданні якої взяв участь голова РДА Олександр КАЙДАШ.

Очільник району зазначив, що це перший транш фінансування і зазначені кошти підуть на ремонт даху багатопрофільного ліцею. Загальна ж вартість  реалізації проєкту  складає 42 млн.грн.

Додатково: в районі реалізовується проєкт «Капітальний ремонт будівлі Красноградського багатопрофільного ліцею та благоустрій прилеглої до нього території за адресою: вул. 19 Вересня, 119А, м. Красноград, Харківської області». Робочим проєктом передбачено наступні будівельно-монтажні роботи:  заміна дверних блоків, заміна підлоги в приміщеннях, оздоблення стель, опорядження внутрішніх стін, заміна покрівлі, заміна водостічної системи, системи опалення, утеплення горищного перекриття, утеплення фасадів, улаштування пандусів, улаштування вимощення по периметру будівлі, благоустрій території.

Урядова програма “Спроможна школа для кращих результатів” і кошти, виділені на неї, допоможуть школам стати більш безпечними і комфортними для учнів та їхніх батьків, вчителів та адміністрацій шкіл. Використання субвенції здійснюється на засадах співфінансування з місцевих бюджетів.