Відбулись профілактичні заходи в сім’ях ” групи ризику” ювенальної превенції Красноградського відділу поліції та Красноградського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Правоохоронці провели профілактичні бесіди з«проблемними» батьками, та нагадали їм про відповідальність за неналежне виховання дітей. Старший інспектор ювенальної превенції Красноградського відділу поліції Лідія Роменська, спільно начальником відділу соціальної роботи Красноградського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світланою Сіліною  провели рейд з перевірки сімей які опинилися в складних життєвих обставинах, в яких виховуються неповнолітні діти. Як правило, регулярне відвідування «горе-батьків» допомагає правоохоронцям попереджувати негативні явища в сім’ях і наглядати за дітьми з «групи ризику».

Під час рейду були відвідані декілька сімей, з батьками проведено бесіди щодо належного догляду за дітьми та попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків. Подібні заходи з сім’ями які опинилися в скрутному становищі проводяться регулярно та принеобхідності надається психологічна допомога.