Робочий візит директора Департаменту агропромислового розвитку ХОДА до Красноградського району

17 червня 2020 року відбувся робочий візит директора Департаменту агропромислового розвитку ХОДА Сергія Прокопченка до Красноградського району.

Директор Департаменту спільно з головою РДА Олександром Кайдашем та головою районної ради Володимиром Птишником провів зустріч з представниками аграрного сектору району за участі органів місцевого самоврядування.

У ході зустрічі були обговорені питання налагодження співпраці сільгоспвиробників з місцевою адміністрацією, у зв’язку з ліквідацією управління агропромислового розвитку в районі. Також Сергій Прокопченко проінформував про створення онлайн-платформи для реалізації продукції малими і середніми фермерами, зауважив на важливості надання інформації до майбутнього вебпорталу.

До присутніх також звернувся  начальник Головного управління ДСНС у Харківській області  Олександр Волобуєв із проханням бути вкрай обережними з вогнем у пожежонебезпечний період та під час жнив.

Сергій Прокопченко та Олександ Кайдаш відвідали Красноградський аграрно-технічний коледж ім. Ф.Я.Тимошенка, державне підприємство «Дослідне господарств «Красноградське», поспілкувалися з керівництвом.

Також у ході проведення робочого візиту завітали до ТОВ «Агрофірма «Пісчанська»,  відвідали молочнотоварний комплекс.