У дошкільному підрозділі Красноградського НВК №3 відкрили додаткову групу

До нової групи ходитимуть 20 дітлахів наймолодшого віку.

Під час робочої поїздки до Красноградського району голова ХОДА Олексій Кучер оглянув приміщення, яке відремонтували під відкриття додаткової групи ДНЗ.

У приміщенні площею 100 кв. м обладнали сучасну ігрову, спальну кімнату, роздягальну. Відремонтували туалетну кімнату з душовою для дітей. Для проведення ремонтних робіт з районного бюджету було спрямовано 600 тис. грн, на меблі, іграшки та інвентар – близько 300 тис. грн.

Директор НВК Григорій Кашуба розповів, що зараз іде підготовка до прийняття дітей – відповідно до вимог другого етапу послаблення карантину.

«Заяви від батьків, які хочуть віддати дітей до нової групи, вже є, вони приходили знайомилися з умовами. Дітей будемо набирати по черзі, поступово. Оскільки це малюки до трьох років, їм потрібно адаптуватися, тож одразу в групі не буде багато дітей», – повідомив директор НВК.

Загалом до складу дошкільного підрозділу Красноградського НВК №3 входять 8 груп на 130 дітей різного віку.

«З відкриттям нової групи ми зняли взагалі проблему щодо черги до садочків у місті. Тепер у нас навіть є вільні місця у в садочках», – розповіла начальниця відділу освіти Красноградської РДА Антоніна Турова.

Також, перебуваючи в районі, Олексій Кучер завітав до дитячого будинку сімейного типу родини Скрипників, для яких було придбано дім за державні кошти. Наразі в родині виховуються 9 дітей.

Голова ХОДА привітав їх із Днем захисту дітей.

«Я вас вітаю зі святом. Головне – міцного здоров’я, все інше буде обов’язково», – сказав Олексій Кучер

Він також подякував батькам-вихователям ДБСТ.

«Я вам дякую за вашу роботу. Те, що ви робите, – вартує дуже багато», – сказав очільник облдержадміністрації.