Запрошуємо всіх красноградців долучитись до онлайн-акції «Я – Європеєць!»

Сектор культури і туризму Красноградської райдержадміністрації з нагоди святкування Дня Європи (16 травня)  запрошує всіх красноградців долучитись до онлайн-акції «Я – Європеєць!»

Цьогоріч  святкування травневих свят полягає у тому, що, перебуваючи в умовах карантину, ми все ще залишаємося вдома зі своїми рідними та близькими. Тож цей час можна провести змістовно та цікаво!

Творча команда Красноградського району (школа мистецтв, районний будинок культури, краєзнавчий музей, районна бібліотека, молодіжний «RedHub», молодіжний центр, СК «Олімп») підготували для Вас якісний контент, яким вони будуть ділитися з вами на своїх офіційних сторінках у соцмережах. Усі публікації можна знайти за нашим унікальним тематичним хештегом #європейськийкрасноград

Долучайтесь до акції та публікуйте на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах цікаву інформацію:  національні страви кухні країн Європи вашого приготування, виконання віршів і пісень Європейських авторів і виконавців, світлини Ваших подорожей в країн ЄС, картини, малюнки, все що ви асоціюєте з Європою! 

І не забувайте свої публікації позначати нашим унікальним тематичним хештегом  #європейськийкрасноград 

Бо Україна – це Європа!

Акція триватиме з 16 по 23 травня поточного року.