Голова РДА Олександр Кайдаш привітав ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги

9 травня голова РДА Олександр Кайдаш мав честь завітати до ветеранів Другої світової війни та привітати їх з Днем Перемоги.
На жаль, цього року провести святкування 75-ї річниці перемоги над нацизмом у звичному форматі з урочистим заходом на меморіальному комплексі «Братські могили», вшануванням ветеранів через карантин, пов’язаний із розповсюдженням коронавірусної інфекції COVID-19, немає можливості. Тож керівник району привітав ветеранів та надав матеріальну допомогу за місцем проживання.
7 героїв – саме стільки на сьогоднішній день залишилось учасників бойових дій у Другій світовій війні по Красноградському району: Панфілова Антоніна Прокопівна, Ємельянов Іван Іванович, Кліменко Іван Кузьмич, Якименко Федір Максимович, Давиденко Марія Антонівна, Костенко Володимир Семенович, Сухина Михайло Маркіянович (наразі проживає в іншій країні).

«Ми у вічному боргу перед тими, хто віддав своє життя та здоров’я, захищаючи рідну землю, хто подекуди голими руками відвойовував її свободу і майбутнє кожного з нас», – зазначив голова РДА Олександр Кайдаш.