Красноградська районна філія Харківського обласного центру зайнятості повідомляє

Шановні клієнти служби зайнятості!

Спрощено процедуру подання документів до центрів зайнятості! Відтепер потрібно заповнити лише дві заяви – про надання статусу безробітного та призначення допомоги по безробіттю. Бланки завантажити тут:  https://is.gd/6wW4ph та https://is.gd/o8O5Cg.

Як і раніше, заяви можна подати в два способи: через скриньку для кореспонденції, яка розташована біля входу в приміщення філії, або на електронну пошту Красноградської районної філії Харківського ОЦЗ (2027@khcz.gov.ua ). Обирайте найбільш зручний для вас варіант.

Важливо! Впродовж 10 днів після завершення карантину до філії необхідно буде подати оригінали ваших документів.

Якщо ви вирішили надіслати заяви електронною поштою:

  1. За наявності технічної можливості, завантажте заяви, роздрукуйте та заповніть їх. Підпишіть власноруч, відскануйте (чи сфотографуйте) і надішліть на зазначений email. У темі листа зазначте ваше прізвище, ім’я, по батькові.
  2. Якщо ж такої технічної можливості немає, напишіть заяви власноруч за зразком і сфотографуйте або відскануйте їх, після надішліть на email центру зайнятості. Так само вкажіть у темі листа ваше прізвище, ім’я, по батькові.
  3. Чекайте відповідь від центру зайнятості щодо ухваленого рішення. Далі тримайте звꞌязок  із вашим кар’єрним радником через е-кабінет.

Якщо ви вирішили подати заяви через скриньку для кореспонденції:

  1. За можливість, завантажте заяви, роздрукуйте та заповніть їх вдома, складіть у конверт або з’єднайте в інший зручний спосіб.
  2. Заповніть заяви безпосередньо біля скриньки в філії за адресою: вул. Соборна, 81 А, м. Красноград.

Зверніть увагу, що для заповнення заяв вам знадобляться ваші паспортні дані, номер ідентифікаційного коду, дані про освіту та попередню трудову діяльність, тому візьміть документи з собою. Покладіть заяви в скриньку для кореспонденції (у робочі години). Чекайте повідомлення щодо ухваленого рішення.

У разі виникнення питань телефонуйте за номерами:

  • 0574471311;
  • 0574473287;
  • 0574471744