Офіційно представлено голову Красноградської районної державної адміністрації – Олександра КАЙДАША

3 березня 2020 року заступник голови облдержадміністрації Олександр СКАКУН з робочим візитом відвідав Красноградську районну державну адміністрацію, де представив нового очільника райдержадміністрації – Олександра КАЙДАША.

Розпорядження про його призначення підписав Президент України Володимир Зеленський 28 лютого 2020 року № 167/2020-рп.

Заступник очільника області подякував вже екс-голові райдержадміністрації Євгену ТРЕТЯКОВУ за сумлінну, багаторічну працю.

Також Олександр Скакун представив нового голову райдержадміністрації Олександра КАЙДАША та побажав новопризначеному голові успіхів у вирішенні питань щодо соціально-економічного розвитку району.

До привітань долучився і голова районної ради Володимир ПТИШНИК, він підкреслив, що представники влади мають діяти спільно, бути однією командою і зробити все, щоб Красноградщина процвітала.

У свою чергу, Олександр КАЙДАШ подякував за довіру та запевнив, що прикладе максимум зусиль аби район розвивався динамічно.

Після представлення голови райдержадміністрації відбулась нарада з фізичними особами – підприємцями,  де було обговорено низку проблемних питань, що потребують першочергового вирішення у даній сфері. За результатами  обговорення, було прийнято рішення про зустріч голови райдержадміністрації  Олександра КАЙДАША з підприємцями району вже найближчим часом.