Афганістан – героїзм крізь біль! Євген Третяков

Ранком керманичі міста та району, мешканці, афганці та воїни-інтернаціоналісти зібрались біля пам’ятного знаку аби віддати данину поваги загиблим.
Щороку, 15 лютого, ми вшановуємо учасників бойових дій на території інших держав та відзначаємо річницю виведення військ з Афганістану.
Та війна зламала життя багатьом молодим хлопцям. Незважаючи ні на що, вони чесно виконували свій громадянський обов’язок, залишалися вірними присязі до кінця. “Гарячі точки” показали: всі вони гідні героїзму дідів-прадідів, що здолали фашистських окупантів у роки Великої Вітчизняної.
У цей день кожному варто задуматися над цінністю життя та віддати шану усім тим, хто ціною свого майбутнього заплатив за мир, адже Афганістан – страшна пам’ять страшної війни.
 
“Шановні воїни-інтернаціоналісти! Ми низько схиляємо голови перед вашим подвигом. Колись ви відстояли мир, а декотрі з вас, проявляючи небайдужість до долі країни, героїзм та мужність, в зоні АТО та ООС відстоюють мирне сьогодення. Бажаю вам злагоди, сімейного благополуччя, довголіття і добра!” – звернувся до присутніх голова райдержадміністрації Євген ТРЕТЯКОВ.