Євген Третяков ініціює питання модернізації ліфтового господарства в районі

Про необхідність оновлення ліфтів у багатоповерхових будинках міста та розробка відповідних програм для фінансування цього напрямку роботи говорили на щотижневій апаратній нараді, яка днями відбулася  у райдержадміністрації за участі голови райдержадміністрації Євгена Третякова.

Учасники наради обговорили стан справ у відповідних сферах та основні плани на поточний тиждень.

Про ліквідацію управління агропромислового розвитку виступив начальник управління Анатолій Берднік.

Начальник фінансового управління Надія Щербина зазначила, що на разі у районі спостерігається фінансова стабільність, всі видатки захищеного характеру фінансуються вчасно.

Завідувач районного методичного центру відділу освіти Марина Бешенко   доповіла про закінчення зимових канікул та початок навчального процесу. 13 січня поточного року 97% дітей приступили до навчання (3% – відсутні з поважних причин).

В.о. головного лікаря Віра Горбович проінформувала присутніх про хід реалізації медичної реформи на рівні вторинної ланки в районі. Вона зазначила, що у лікарні з початку року відбулося скорочення ліжкового фонду на 15%.

Керівники житлово-комунальних підприємств прозвітували про хід проходження опалювального сезону.

Євген Третяков зазначив на необхідності оновлення ліфтів у багатоповерхових будинках міста, а також необхідності розробки районної програми для придбання автотранспорту для новоствореного ДБСТ. Вивчити ці питання доручено заступнику голови Олександру Машку.