У районі відбувся відкритий обласний новорічний турнір з кікбоксингу WPKА

Минулої неділі, у фізкультурно-оздоровчому комплексі, відбувся відкритий обласний новорічний турнір з кікбоксингу WPKА серед усіх вікових груп, у якому взяли участь спортивні клуби Кегичівського ліцею, Змійова, три клуби з Харкова, Красноградський “Пересвіт” та “Булат” Красноградської ДЮСШ.
Як зазначив очільник району Євген Третяков, працювати 24/7 у районі вже звикли, особливо, якщо це стосується масових спортивних та молодіжних заходів.
Змагання проходили на двох татамі та ринзі.
“Пам’ятаю скептичні настрої декотрих щодо роботи ФОКу. А сьогодні він успішно функціонує і Красноградщина приймає чимало спортсменів, проводячи змагання майже з усіх видів спорту. Всі, хто приїздить до нас, залишаються в захваті від створених нами умов.”, – говорить Євген Андрійович.
За підсумками турніру перемогу здобув СК “Булат”. Срібним призером став Кегичівський ліцей. Бронзу здобув КЗ ДЮСШ “ХТЗ”.
“Я вітаю всіх вас! Ставте перед собою найскладніші цілі, впевнено та наполегливо працюйте, щоб досягнути їх. Я певен, що все вам вдасться. Крокуйте до своїх мрій, будьте щирими, людяними та чесними. Подальших перемог всім вам!”, – побажав Євген Третяков.