Євген Третяков привітав культпрацівників району

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва окремо відзначили у Наталинський ОТГ та у Краснограді.
Євген Третяков привітав культпрацівників та майстрів народного мистецтва району з професійним святом.
“Ваша професія творча, а значить – особлива. Ви люди, гідні поваги та шани, ви завжди створюєте свято, від якого радіє душа. Сцена – це та арена, де неважливо, який в тебе настрій, це місце, де ти завжди усміхнений та даруєш приємні емоції глядачам, а всі негаразди залишаються за кулісами. Я щиро дякую вам усім за вашу працю, за розвиток культури району. Нехай поруч з вами завжди будуть ті, хто вас надихає. Міцного здоров’я вам, успіхів та процвітання. Зі святом!”, – побажав очільник району.

За традицією, у Будинку культури,  голові району була надана честь провести урочисту церемонію нагородження.

Районному заходу, з нагоди свята, передували поздоровлення винуватців свята Наталинської ОТГ, які відбулись у переддень,  у святковій вітальні сільського голови.
Євген Третяков наголосив, що розвитку культури у громаді приділяють багато уваги: ремонтують та покращують матеріально-технічну базу сільських клубів та будинків культури, сприяють розвитку колективів, виділяють кошти на придбання сценічних костюмів. Також  голова побажав творчих злетів всім та незгасанної енергії.