Наталинський дитсадок оновлено

Мрія збулась… Два роки тому Нталинська ОТГ об’єдналася. Сьогодні 55 об’єктів будівництва та капітальних ремонтів втілюють на території громади, серед яких добудова Наталинського НВК, капітально відремонтовані кабінети другого поверху закладу, тротуари, спортивні площадки та ін.

Дошкільний підрозділ НВК відтепер особливий. Капремонт покрівлі та утеплення фасаду дали можливість будівлі засяяти різнокольоровими барвами.
Після проведених робіт у приміщенні стало більш затишно, гарно, феєрично, красиво, а головне – тепло, тобто створені всі належні комфортні умови для перебування малечі.
Завдяки об’єднанню на сьогодні є головна привілегія і вона очевидна – це можливість самостійно планувати та вирішувати, куди витрачати кошти.
“Хочу вкотре відмітити комплексний підхід до роботи у громаді, що є перевагою на сьогодні. Попереду адміністративна реформа, тож до ОТГ доєднається ще 4 сільські ради, – наголосив Євген Третяков. – Все, що ми робимо повинно залишити слід в історії і увіковічнити ті якісні зміни на краще, які дають можливості розвитку в подальшому. Бажаю нових звершень вам, ініціатив та перспектив. Вперед до подальших перемог!”.


Ремонтні роботи виконала будівельна компанія “Авєга”. Наразі дошкільний навчальний заклад відвідують 130 дошкільнят і 34 учні першого класу. Температура всередині приміщення тримається на позначці + 24ºС- +25 ºС.