Президент України представив нового голову ХОДА – Олексія Кучера

Про призначення нового очільника Харківської облдержадміністрації Володимир Зеленський повідомив під час робочої поїздки на Харківщину 6 листопада.

Глава держави привітав Олексія Кучера на посаді голови Харківської ОДА та подякував за роботу Юлії Світличній. «У Харкові в цілому непросто. Я вдячний за вашу потужну роботу. Прошу вас – нікуди не дівайтеся. Ми хочемо, щоб ви допомагали якомога довше і, найголовніше, в Харківській області Олексію Кучеру», – відзначив Володимир Зеленський.

«Я налаштований на серйозну роботу. Усі пріоритетні завдання, які будуть мною порушені, будуть озвучені трохи пізніше, коли буде проведено аудит. Аудит – це дуже важливо, ми будемо розуміти, що відбувалось, як відбувалось і що далі робити», – відзначив Олексій Кучер.

Голова ХОДА позначив 3 ключові напрямки майбутньої роботи. Перший з них – залучення інвестицій на Харківщину.

«Від мене щодо інвестицій – це «зелене світло» в будь-яку державну інституцію. Будь ласка, приходьте, хто хоче інвестувати. І вам треба інвестувати в Харківську область, тому що Харківська область – прекрасна область. Це, на мій погляд, найпотужніший регіон у країні», – сказав Олексій Кучер.

Другим пріоритетом він назвав екологію – питання, якому приділив увагу Президент України під час попереднього візиту в Харківську область.

«Третє – це корупція. Нам потрібно її здолати. Якщо ми здолаємо корупцію, це те, що співвідноситься з інвестиціями: менше корупції – більше інвестицій», – відзначив голова Харківської ОДА.

Він також приділив увагу питанню проходження опалювального сезону в Харківській області та місті Харків.