Організація громадських та інших робіт тимчасового характеру. Скористайтеся шансом раціонально розподілити власні кошти та використати підтримку держави

В заході взяли участь голови сільських рад Красноградського району.

Директор районної філії акцентувала увагу на  діяльності служби на фоні змін законодавства  про зайнятість, ознайомила присутніх зі станом справ на ринку праці в районі та розповіла про нові можливості співпраці з роботодавцями в сучасних умовах.

Начальника відділу взаємодії з роботодавцями розповіла про порядок організації громадських робіт та порядок їх фінансування згідно з вимогами  Закону України «Про зайнятість населення», доповіла про результати проведення громадських робіт за 9 місяців 2019 року. За результатами семінару було прийнято рішення щодо розширення переліку видів громадських робіт, а саме «надання медико-соціальної допомоги вдома найбільш вразливим верствам населення, інформування населення щодо порядку оформлення житлових субсидій, екологічний захист навколишнього середовища», та збільшення видатків місцевих бюджетів на організацію та фінансування таких робіт в 2020 році.

На завершення, організатори заходу подякували присутнім за активну участь у семінарі, висловили впевненість у тому, що подібні зустрічі приносять користь та є ефективним стимулом до подальшої тісної співпраці та вагомих результатів спільних дій.