Державна служба в Україні: Ваша точка зору

НАДС спільно із Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Офісом реформ Кабінету Міністрів України проводять дослідження «Державна служба в Україні: Ваша точка зору», що має на меті визначити рівень організаційної культури на державній службі, з’ясувати її сильні та слабкі місця, а також обрати цінності спільні для усіх державних службовців.

Результати дослідження дозволять розробити рекомендації щодо підвищення привабливості держави як роботодавця, посилення ефективності та якості державної служби, а також будуть використанні при підготовці концепції культури державної служби.

Якісне дослідження передбачає участь близько 20% державних службовців державного органу, які займають посади державної служби категорій «Б» і «В» у різних структурних підрозділах та відрізняються за віком, статтю та досвідом роботи на державній службі.

Дослідження проводиться методом онлайн-опитування, яке триватиме до 30 жовтня 2019 року. Опитування доступне на відкритому міжнародному онлайн-ресурсі за посиланням www.surveymonkey.com/r/BDSY2S3