З Днем захисника України!

Шановні земляки! 

14 жовтня ми вкотре відзначаємо державне свято, присвячене силі, мужності і відвазі захисників України. Цього дня ми вітаємо своїх рідних і друзів, які мають безпосереднє відношення до військової служби. 

Це свято особливе по-своєму, адже воно співпадає із Днем святої Покрови Пречистої Богородиці та Днем Українського козацтва! 
З давніх-давен наш народ відстоює право на суверенітет та незалежність. Захисники держави – це оплот і опора України в умовах сьогодення. Недаремно це свято об’єднало в собі ще декілька великих свят. Тож нехай козацька вдача ніколи не покидає вас, а Покрова Пречистої Богородиці завжди захищає та оберігає. 
З нагоди Дня захисника України прийміть мої щирі вітання. Ви носите високе звання, ви – наша гордість і честь. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. 
Щиро бажаю вам міцного здоров’я, щастя, наснаги, любові та миру. Нехай вам Бог допомагає у відповідальній праці на благо народу, задля слави нашої рідної України, а удома на вас завжди чекають рідні! Зі святом, любі друзі! 

З повагою Євген Третяков,
голова райдержадміністрації