Відбулася апаратна нарада райдержадміністрації

23 вересня заступник голови райдержадміністрації Олександр Машко провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій.

Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Анатолій Берднік доповів про хід проведення осінніх польових робіт. Він зазначив, що на сьогодні посіяно 70% озимих зернових культур. Щодо  збирання пізніх культур – зібрано 86 % соняшнику.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Антоніна Турова зазначила, що наразі ведеться підготовча робота по підготовці проекту оптимізації закладів освіти, адже 2019 рік є вирішальним у сфері реформування освіти.

Начальнику Красноградського відділу ГУДСНС  України у Харківській області зазначив, на необхідності вжиття заходів органами влади щодо суворої заборони спалювання сухої трави, опалого листя установами та домогосподарствами.

Під час апаратної наради керівники житлово-комунальних підприємств прозвітували про стан підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери до сталого функціонування в зимовий період.