З Днем міста та 76-ю річницею визволення Красноградщини від німецько-фашистських загарбників

Шановні земляки, дорогі друзі!
Прийміть найкращі вітання з чудовим святом – Днем міста та 76-ю річницею визволення Красноградщини від німецько-фашистських загарбників.
 
Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись і залишився назавжди. Це свято найдорожче для кожного з нас, адже воно наповнює наші серця гордістю за земляків та об’єднує усіх, кому дорогий наш край. 
У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини.
 
Красноградщина славиться талановитими, добрими й працездатними
людьми, які створюють її матеріальне й духовне сьогодення. Усі досягнення, здобутки та надбання, якими багате наше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців.
 
Це свято – це і день пам’яті тих, хто віддав своє життя заради світлого майбутнього прийдешніх поколінь і ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих фронтовиків, віддаємо данину поваги оборонцям і визволителям рідної землі – усім тим, хто наближав довгоочікувану перемогу на фронті і в тилу.
 
За останні чотири роки Красноград змінився і змінився на краще. Ми сильна громада, яка може стояти за свої інтереси і я вдячний усім за це. Разом ми досягнемо ще вагоміших результатів у поліпшенні життя людей, примножимо славу нашої землі, працюючи на перспективу розвитку міста та району.
 
Тож, дорогі красноградці! Низький уклін і велика шана вам за самовіддану працю! Бажаю всім міцного здоров’я, натхнення, добра та миру! Нехай процвітає Красноградщина та наше рідне місто!
Зі святом!
З повагою Євген ТРЕТЯКОВ,
голова райдержадміністрації.