У районі урочисто відзначили День фізичної культури та спорту

13 вересня в приміщенні районного Будинку культури відбулося урочисте свято, присвячене Дню фізичної культури і спорту. Це свято проходить на Красноградщині традиційно, тож зібрало родину спортсменів, тренерів та фізичних працівників.
Голова райдержадміністрації привітав інструкторів, тренерів та тренерів – викладачів із професійним святом.
“Саме ви виховуєте, зміцнюєте та гартуєте наших дітей та нашу молодь. Дорогі друзі, показники вашої роботи – ваші вихованці. Зробити зі спортсмена чемпіона – це, в першу чергу, ваша робота. У районі є над чим працювати, але все ж таки поступово оновлюємо матеріально-технічну базу та створюємо всі необхідні умови для комфортних занять спортом…” – наголосив Євген Третяков.
Кращі працівники галузі фізичної культури та спорту району були відзначені Почесними грамотами голови райдержадміністрації.
Окремо нагородили учасників, призерів та переможців традиційної Спартакіади серед фізичних працівників, яка відбулася напередодні.
Концертна програма заходу була насиченою та цікавою. Вітали цього дня присутніх своїми виступами аматори сцени, місцеві колективи та збірна команда з чарліденгу Харківського педагогічного університету ім.Сковороди.
Після завершення урочистостей подарунком від Євгена Третякова став святковий фуршет.