Відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення

У середу, 28 серпня, відбулося засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Під час засідання було розглянуті наступні питання:

  1. Здійснення спільних контрольних заходів спрямованих на додержання трудових прав працівників, легалізації заробітної плати, та дотримання роботодавцями вимог виплати заробітної плати не нижче мінімальних стандартів затверджених законодавством.
  2. Розгляд результатів здійсненої інформаційно-просвітницької роботи в серпні 2019 року серед найманих працівників та роботодавців Красноградського району щодо дотримання норм трудового законодавства
  3. Виконання протокольного рішення засідання робочої групи з питань підвищення мінімальної заробітної плати, рівня оплати праці та легалізації зайнятості від 25 червня 2019 року.

В ході засідання заслухано інформацію спеціалістів Управління праці та соціального захисту населення та Південного управління ГУ ДФС у Харківській області з приводу декларування доходів особами, які обробляють земельні ділянки площею понад 2га. Комісією було прийнято рішення провести робочу нараду 29.08.2019 року, за участі голови Красноградської районної ради Птишника В.О. та   сільських голів, де було вирішено підготувати доручення першого заступника голови районної державної адміністрації щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед фермерів та одноосібників стосовно відповідальності за недотримання вимог чинного законодавства у частині декларування доходів.