З Днем Державного Прапора України та прийдешнім Днем Незалежності

Шановні жителі Красноградщини, дорогі земляки!
Прийміть найщиріші вітання і побажання з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України!
 
Цей день закарбувався в серцях українців, насамперед, розумінням того, що ми самі повинні творити свою долю. Він став символом самоствердження, суверенності та свободи. 
 
Історія циклічна і знову Україна проходить нелегкі часи. Наш народ завжди виборював право на мирне життя, власну думку, єдність, незалежність та територіальну цілісність.
 
Сьогодні перед державою та громадянами складні й великі завдання. І потрібно вірити, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення нашої Батьківщини, адже в наших силах творити історію, історію державотворення в сучасних умовах.
 
Від усього серця вітаю всіх вас зі святом. Пам’ятайте, що ви – нація. Нехай у кожного в серці живе Україна, жовто-блакитний стяг та жага бути вірними своїй державі та своєму народові. 
 
Бажаю вам міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, злагоди, віри, надії і любові до рідної землі. Нехай ці дні дарують всім вам невичерпну енергію, впевненість та непохитну віру в кращий завтрашній день! Зичу кожному з вас успіхів, затишку та добра. Зі святами вас, любі земляки!

З повагою Євген Третяков,
голова райдержадміністрації