Зустріч з богатирями Красноградщини

21 серпня на базі кафе “Піца” відбулась зустріч-інтерв’ю зі стронгменами – Андрієм Ананьєвим та Андрієм Шатуліним. Хлопці розповіли про себе, про змагання, в яких неодноразово брали участь, про ключові свого успіху та про плани на майбутнє.


Нещодавно у Києві відбувся фінал Всеукраїнського фестивалю “Козацькі розваги – 2019”, де наші чемпіони вибороли перше місце для Харківської області.

“На жаль, сьогодні мало ініціативних людей, які готові підтримувати цей вид спорту. Умови, в яких ви тренуєтесь не відповідають належним, проте сила волі та духу дає можливість вам перемагати. Все можливо, якщо є бажання працювати. Ваша перспектива очевидна. Спорт, яким ви займаєтесь однозначно тяжкий, але у вас є цілі та мрії. Будемо працювати в напрямку підтримки та розвитку стронгменів та важкої атлетики. І це не остання наша зустріч. Ми зацікавлені в розвитку спорту в районі.”, – сказав Євген Третяков.
Очільник району наголосив, що 20 вересня запрацює фізкультурно-оздоровчий комплекс, що надасть можливість спортсменам тренуватися в гідних та сучасних умовах.
Тренер богатирів Микола Тур зазначив, що хлопців готує до змагань так, аби вони були готові до будь-яких непередбачуваних обставин. Гартуючи спортсменів, веде їх до перемог.
Незабаром на богатирів чекають змагання у Львові. Євген Третяков наголосив, що підтримає хлопців.