Нагальні питання розглянуто в рамках апаратної наради райдержадміністрації

19 серпня, в рамках апаратної наради з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій району перший заступник голови райдержадміністрації Валерій Кицюк  заслухав важливі питання життєдіяльності району.

Питання, які розглянули в ході наради: про хід підготовки об’єктів житлово-комунального господарства району до осінньо-зимового періоду 2019-2020 років; про стан розрахунків за енергоносії;  про стан призначення субсидії; про заборгованість до Пенсійного фонду зі сплати єдиного соціального внеску; про заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапору України та Дня незалежності України; про запровадження міжнародного номеру банківського рахунку (стандарт міжнародного зразка) для всіх юридичних та фізичних осіб України та інші питання.

Так, розглядаючи перше питання, Валерій Кицюк зауважив: «Питання стану підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період потребує посиленого контролю та координації дій і  кожен керівник несе персональну відповідальність за свої об’єкти».

В ході наради, керівники підприємств, установ, організацій району доповіли про існуючи труднощі в підготовці до опалювального періоду  та можливі шляхи їх вирішення. Загалом підготовка до опалювального сезону проходить згідно заздалегідь затверджених планів.

У ході наради головуючим були надані відповідні доручення керівникам.