Десятий ювілейний Кубок пам’яті Героя України І. М. Гулого з пляжного волейболу знайшов свого володаря

Минулої суботи команди, згуртовані дружбою, які завжди прагнуть до перемоги, зібрались на зоні відпочинку с. Кобзівка, щоб взяти участь у десятому ювілейному Кубкові пам’яті Героя України І. М. Гулого з волейболу 2019 року.
Проведення змагань свого часу започаткував Іван Михайлович і ось уже сім років Євген Третяков активно підтримую цей захід.
“Пам’ять про Героя Укоаїни завжди живе в серцях колег, рідних та близьких. З почуттям вдячності та глибокої поваги ми із року в рік проводимо традиційні турніри з волейболу, футбольні матчі, адже Іван Гулий був ініціатором змагань, завжди підтримував спорт та молодь Красноградщини. Вже сьомий рік поспіль за моєї ініціативи проходять волейбольні кубки в Кобзівці. Приємно тут бачити всіх. Ви – волейбольна сім’я. Є команди, обличчя яких не змінюються протягом десяти років існування Кубку. Дідусь вчив ніколи не здаватися та перемагати. За десять років ми змінились, змінилось покоління, змінилась ідеологія. Та система цінностей наших взаємовідносин в суспільстві дає можливість сьогодні оцінити історію, пам’ятати хто ми і звідки…”, – наголосив очільник району.


Цього разу до участі долучилися 9 команд із нашого та інших районів.

Найсильнішою, і це символічно, виявилися команда “Промінь” с. Кобзівка. “Велика різниця” з Лозової у запеклій боротьбі поступилася чемпіонам та виборола срібло. Ще одна команда з Кобзівки – “Колеги” стала третьою. Звання “Кращий гравць” змагань виборов Станіслав Залізко з м. Лозова.
 
“У 2010-му, коли все тільки починалося, земляки були любителями, а нині – технічні професіонали із пляжного волейболу”, – Євген Третяков.
Окрім кубків, медалей та грамот, на переможців і призерів очікував призовий фонд від Євгена Андрійовича.
Традиційно, не обійшлося й без частування кобзівським кулішем.