Красноградська районна філія Харківського обласного центру зайнятості провела профінформаційний семінар з орієнтації на військову службу за участю військового комісаріату

22 липня в приміщенні  Красноградській районній філії ХОЦЗ відбувся семінар для безробітних з орієнтації на службу в Збройних Силах України за участю представника Красноградського об’єднаного міського військового комісаріату.

Представник  Красноградського ОМВК – капітан, старший офіцер мобілізаційного відділення Козловець Володимир Данилович розповів присутнім про переваги військової служби за контрактом, про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом та в резерв Збройних сил України, до навчальних частин та інших військових формувань. Ознайомив з наявними посадами рядового, сержантського та офіцерського складу. Обговорили основні вимоги до кандидатів на посади, соціальні пільги та гарантії для військовослужбовців, питання грошового забезпечення військовослужбовця, яка залежить від займаної посади, військового звання, кваліфікації, терміну та умов проходження військової служби.

Окрім цього, кожен бажаючий  мав можливість особисто поспілкуватися з представником військового комісаріату та задати питання.